Как да се регистрирате?

Регистрацията е платена и е на стойност 70 лева, като срещу тази сума ще получите Начален дистрибуторски пакет с необходимите помощни и информационни материали, както и трябва да заплатите транспортните разходи за получаването им на стойност 5,20 лв.
В случай, че живеете в София, мога да дойда на удобно за Вас място за да попълним договора заедно и да го придвижа до АкваСорс.
 
Тези разходи може да Ви притеснят, но направете сметка – при пазаруване на продуктите с 30% отстъпка колко бързо ще си ги възвърнете и ще продължите да сте на плюс при пазаруването от AquaSource.
Всъщност реалността е такава, че още след закупуването на първите 2-3 продукта, Вие вече ще сте спестили по-голяма сума, отколкото Ви е струвала регистрацията.

Подарък : Книгата ''Здраве без лекарства''

Всеки, който се е регистрирал в АкваСорс и е попълнил моите данни за спонсор, както и е направил първата си поръчка от компанията, ще получи ПОДАРЪК от мен – книгата „Здраве без лекарства„ от д-р Петър Найденов. В нея има информация за продуктите на AquaSource и тяхното приложение.

Готови ли сте да пазарувате изгодно?

Попълнете регистрационната форма сега!

На Вашия e-mail адрес ще получите подробна инструкция за попълване на дистрибуторския договор с АкваСорс. Също така ще получите и информация за начините за заплащане на регистрационната такса.

Ако имате въпроси, може да се свържете с мен по някой от посочените по-долу методи:

  • 0877 228 981
  • Онлайн чат
  • sales@aquaorganic.eu